Taarten

Voor verschillende gelegenheden

Dit zijn de taarten die ik je graag aanbied. Heb je een suggestie? Vraag het aan mij! Ik help je graag. 
Zou je graag een taart willen bestellen? Neem contact met mij op.

Chipolatataart

Je komt 'm de laatste tijd steeds minder tegen. Jammer eigenlijk, want het gebak is zo lekker!

Wat gaat erin:
Biscuitdeeg, marasquin of rum, rozijnen, bitterkoekjes,en biagarreau.

De lagen worden gevuld met afgewisseld zwitserse room en vruchtengelei.
de bovenkant is marsepein en mooi gedecoreerd.

Bewaar me koel, 1 a 2 dagen.

16 pers , 30.00€.

Wil je deze taart bestellen? Neem contact met me op.

Amandel-citroentaart

De Amandel-citroentaart, een heerlijke frisse zomertaart. Zoet en verfrissend.

Wat gaat erin:

Franse tartelette bodem, gemaakt van amandelmeel.
Gevuld met mascarpone en vers citroensap + limoncello.
Afgewerkt met slagroom.

na 3 dagen, mits gekoeld nog lekker!

Tenminste 12 pers 23.50€.

Wil je deze taart bestellen? Neem contact met me op.

Hazelnoot slagroomtaart

Hazelnoot slagroomtaart! Al jaren mijn absolute topper!

Wat gaat erin:

Veel vers gebrande hazelnoten,
eiwitschuim, 3 lagen
espressocreme en slagroom.
en…..veel minder zoet!
Al jaren mijn absolute topper.

Gekoeld bewaren, dag 1 het lekkerst.

12 pers-  25.00€
15 pers– 30.50€,
20 pers- 34.50€.

Wil je deze taart bestellen? Neem contact met me op.

Italiaans gebak

Crostata con amarettie e mandorle. Geniet van deze smakelijke Crostata!

Wat gaat erin:

Zandtaartbodem, kersen, bramen & bosbes compote.

Amaretties en bovenop een luchtige laag amandel-eiwitschuim.

Gekoeld bewaren.
Dag van aankoop het lekkerst ,daarna wordt het eiwitschuim wat zacht.

Tenminste 12 pers 23.50€

Wil je deze taart bestellen? Neem contact met me op.

Sloffen

Een echt klassieker!

Wat gaat er in:
Sloffendeeg, het is zó lekker! En zo leuk dat je de bodem op verschillende manieren kunt garneren. Bijvoorbeeld:

Caramelslof, Appel, Kersen, Aardbeien (kersen en aarbeiden alleen zomers)

Knapperige bodem (boterkoek) 
met daar op een laagje frangipane (is banketbakkersroom met amandelspijs).

Gevuld met vruchten naar keuze en gegarneerd met toeven slagroom.

Wil je liever geen amandelspijs? Dan gebruik ik alleen banketbakkersroom. 

Ronde sloffentaart met zwitserse room.
10/12 pers. 22,50€

Langwerpige sloffentaart met zwitserse room.
10/12 pers. 22,50€

Elke hap is genieten!

Wil je deze taart bestellen? Neem contact met me op.

Fruittaart

Een heerlijke frisse en fruitige taart!

Wat gaat erin:
Deegrand en bodem Frans tartelettedeeg (amandeldeeg) 
Vulling van Zwitserse room en boordevol vers fruit.

Gekoeld tenminste 2 dagen goed.

Rond & hartvorm.
Rond 12 pers 23.50
Hart 8-9 pers 17.50.
16 pers , 26.50€.

Wil je deze taart bestellen? Neem contact met me op.

Kruidige appeltaart

Deze lekkere appeltaart anders smaakt wat pittiger. Voor de echte liefhebbers!

Wat gaat erin:

Zandtaartdeeg, twee soorten appels ,rozijnen, kaneel, gember, piment en kruidnagel.
Opgemaakt met toeven slagroom.

Proef deze heerlijke smaakvolle taart!

gekoeld bewaren, na dagen nog lekker!

14 pers, 25.50€

Wil je deze taart bestellen? Neem contact met me op.

Charlotte

Een nagerecht met lichte pudding van room, met vruchten en lange vingers.

Wat gaat erin:
Lange vingers, banketroom, slagroom, witte chocolade & frambozen.

Ook beschikbaar, Charlotte nº2:


8-10 pers, 21.00€

Wil je deze taart bestellen? Neem contact met me op.

Zie ook de

Tarteletjes

Zoek je een speciale taart? Vraag ’t me! Ik sta je graag te woord. Wie weet kan ik de taart die je zoekt voor je bakken.